Bestellen

Bestellen

Er zijn verschillende materialen die je kunt bestellen om de Week van de Vaktherapie en daarmee vaktherapie te promoten, om jouw eigen activiteit te promoten en om je tijdens de Week van de Vaktherapie kenbaar te maken als vaktherapeut. We zetten hieronder alles op een rijtje. Deze materialen kun je bestellen als je lid bent van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de FVB. Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten. 

Direct naar BESTELLEN.

Kijk ook bij Downloaden voor gratis materialen, bij Zelf regelen voor materialen waarvoor wij bijvoorbeeld een format beschikbaar stellen en die je hiermee eenvoudig verder zelf kunt regelen en bij Huren voor de achterwand en rollup-banners die je kunt huren.

Te bestellen materialen voor de Week van de Vaktherapie, zolang de voorraad strekt:

 

Poster Week van de Vaktherapie (A3-formaat)

Op de poster staat wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt, wordt het thema Emotie benoemd, staat kort wat informatie over vaktherapie en alle disciplines en er wordt verwezen naar www.vaktherapie.nl voor meer informatie over wat vaktherapie kan betekenen in verschillende situaties. Er is ook een downloadbare versie van de poster zodat je jouw eigen variant kunt maken. Met deze poster geef je vaktherapie en de zeven disciplines meer bekendheid. Hang de poster dus op in je eigen praktijk of instelling, bij de huisartsenpraktijk, op school, in de bibliotheek, in de supermarkt en bij de fysiotherapeut!  

Prijs: € 0,10 per ex.

Terug naar boven

Disciplineboekje (A6-formaat)

Dit boekje in handformaat is hét boekje om de verschillende disciplines van vaktherapie te introduceren bij mensen. Het boekje geeft per discipline een korte omschrijving aangevuld met persoonlijke ervaringen van cliënten in de vorm van quotes. Dé manier om vaktherapie onder de aandacht te brengen! Het boekje kun je hier doorbladeren. Je kunt het ook prima gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie.

Prijs: € 0,49 per ex.

Terug naar boven

Kaarten

Er zijn vier varianten van deze ansichtkaarten met verschillende teksten: 'Ik heb er geen woorden voor', 'Je moet het ervaren' en 'Niet praten maar doen'. De vierde kaart staat in het teken van het thema van de Week van de Vaktherapie 2022: Prikkels. Op de achterzijde staat het vaktherapie-logo en een korte tekst over vaktherapie met verwijzing naar www.vaktherapie.nl. De kaarten zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog bruikbaar. Leuk om weg te geven, maar ook om aan iemand te sturen als uitnodiging voor jouw activiteit!    

Deze kaarten zijn ook voor sociale media te downloaden

Prijs: € 0,10 per ex.

                                                                                                                                   voorzijde, verschillende varianten                                                                                               

                  

                       achterzijde


Terug naar boven

Stressballen

Stressballen, toepasselijk en een leuke weggever! Op de stressballen staat de tekst 'niet praten maar doen' en een verwijzing naar de website www.vaktherapie.nl. Ook de stressballen zijn buiten de Week van de Vaktherapie goed te gebruiken. Ze zijn te bestellen in de kleuren groen, zwart, geel en fuchsia-roze.

Prijs: € 0,99 per ex.

Terug naar boven

Stickers
rechthoekig (85mm h x 55mm b) of rond (doorsnede 45mm)

Je kunt deze stickers voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld op materialen die je gebruikt of uitdeelt. Denk aan een sticker op de schrijfblokken die je klaarlegt bij de lezing of workshop die je geeft, een sticker op de kartonnen bekers die je tijdens jouw open huis gebruikt voor thee en koffie of een sticker op de goodie bag die je mensen meegeeft na jouw activiteit. Deze sticker is ook een leuke weggever!

De sticker is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. Er zijn twee varianten van de rechthoekige sticker: een met de tekst ‘Je moet het ervaren’ en een met de tekst ‘Niet praten maar doen’. Op de sticker wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,10 per ex.

                   


Terug naar boven

 

Button 'Ik ben vaktherapeut'

Met deze button kun je duidelijk maken dat jij de vaktherapeut bent, bijvoorbeeld als je een open huis organiseert. Je kunt de button natuurlijk ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken. 

Prijs: € 0,25 per ex.

Terug naar boven

 

Pennen Biologisch afbreekbaar

Er zijn twee varianten: een lekker schrijvende witte pen met de tekst ‘Ik heb er geen woorden voor’ en de verwijzing naar de website vaktherapie.nl waar mensen algemene informatie over vaktherapie kunnen vinden. Of een opvallende gele pen met de tekst ‘Je moet het ervaren’. Leuk om weg te geven! Bovendien is deze pen biologisch afbreekbaar. De pen schrijft blauw. Je kunt de pen ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken als weggever.

Prijs: € 0,99 per ex.

Terug naar boven

Memoblokje 75x75mm, 100 vel

Dit memoblok heeft wit papier en voldoende schrijfruimte. De bovenrand is zelfklevend. Altijd fijn om bij de hand te hebben en natuurlijk leuk om weg te geven! Er wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie. Deze memoblokjes zijn ook buiten de Week van de Vaktherapie te gebruiken.

Prijs: € 0,99 per ex.

Terug naar boven

Pepermuntdoosje 40x30mm

Klein pepermuntdoosje van metaal. Ga je langs verwijzers in de Week van de Vaktherapie? Neem dan deze pepermuntdoosjes mee als leuke binnenkomer. Ben je van plan een workshop te geven in de Week van de Vaktherapie, zet dan voor iedereen een pepermuntdoosje klaar. Op het doosje staat ’basis voor beter’ en een verwijzing naar de website vaktherapie.nl.

Prijs: € 0,99 per ex.

Terug naar boven

Sleutelhanger/winkelwagenmuntje

Een praktische weggever! Het is een metalen munt in het formaat van 50 eurocent. Eén zijde is bedrukt. Het muntje zit aan een hanger die je kunt vastmaken aan je sleutelbos of aan je tas. Het muntje kun je er met de musketonhaak makkelijk afhalen op het moment dat je deze wilt gebruiken. Op het muntje zelf wordt verwezen naar vaktherapie.nl, de website met meer informatie over vaktherapie. Je kunt  deze weggever ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken.

Prijs: € 0,99 per ex.

Terug naar boven

Zie ook  Bestellen downloaden logo